X

JOBB I PEGASUS KONTROLL AS

Å jobbe i Pegasus Kontroll AS gir deg en svært variert og faglig utfordrende hverdag. Sammen med gode kollegaer eller sammen med kundene våre, vil du ikke få noen hverdager som er lik den forrige, der både oppdrag, arbeidssted, tempo og utfordringer vil variere fra dag til dag. 

Du som liker varierte arbeidsoppgaver, mye selvstendig ansvar og i tillegg liker å være en del på reisefot i dette langstrakte landet vårt, vil du få en spennende arbeidshverdag i Pegasus.

Vi er alltid på jakt etter mennesker med de riktige "Pegasus-holdningene" til et bredt utvalg av stillinger på et av våre avdelingskontor. Her er det alt fra alderskontrollører under 18 år, til heltidsstillinger med mye egenansvar for planlegging og gjennomføring av arbeidshverdagen.

For ledige stillinger i Pegasus Kontroll akkurat nå, sjekk våre Facebook-sider eller søk etter Pegasus Kontroll på finn.no.

Hvis det ikke akkurat nå er utlyst en stilling som passer deg, er vi allikevel interessert i å komme i kontakt med deg som har de rette holdningene, den rette nysgjerrigheten og den rette arbeidsmoralen, så ta kontakt med ditt nærmeste avdelingskontor hvis du ønsker å jobbe i den svært spennende bransjen vår!

For mer info eller en åpen søknad, kontakt oss på e-post: post@pegasus-kontroll.no  eller ring oss på telefon 99 15 05 00.