X

BAKGRUNN OG HISTORIE

Pegasus Kontroll ble etablert i 1996 i Kristiansand. Grunnleggerne, med dagens adm. dir. Øyvind Kittelsen i spissen, hadde et oppriktig ønske om å drive et litt utradisjonelt vaktselskap basert på spesialisering innen sivile kontrolltjenester. Resultater og mennesker skulle stå i sentrum og kunden skulle være vår utviklende partner. 

Pegasus Kontroll satset fra starten av bevisst på mennesker med de rette holdningene, mennesker som hadde lyst til å skape unike resultater for kunden gjennom kontrollnysgjerrighet og faglig dyktighet. I Pegasus har vi alltid sett på et problem som en flott mulighet til å imponere med gode og kreative løsninger! 

Vi tror at dette er hovedgrunnen til at de fleste av våre kunderelasjoner er langvarige, noe som vitner om at vi har klart å levere gode resultater over tid for kundene våre!

I dag kan vi altså se tilbake på en spennende snart 20 årig historie. Vi vokser fortsatt kontrollert og vi bygger stein på stein med den samme grunnfilosofien som vi har hatt helt fra starten. Dette har gitt oss en solid økonomi med utelukkende positive driftsresultater i 20 år.

Vi har i dag vokst til over 100 dyktige medarbeidere som gjør vårt ytterste for at kundens investering skal gi resultat.